Mies korjautti teininä ottamansa tatuoinnin – erikoinen neronleimaus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen varmasti muistaa 2000-luvun alussa tatuointimuotiin tulleet tribaalikuviot. Ne olivat aluksi yksivärisiä ja palkkimaisia piirustuksia, joita monet ovat käyneet korjailemassa kolmeulotteisempaan muotoon viime vuosina. Eräs mies keksi hauskemman keinon tatuointinsa parantamiseen.

Etenkin teinivuosina otettuja tatuointeja saatetaan katua jo ennen kolmeakymmentä ikävuotta. Aika on purrut kuviin ja niiden ulkonäköön yleensä kielteisesti, ja eräs redditor on päättänyt korjata oman virhetatuointinsa pienemmän tatuoinnin avulla. Sen sijaan, että hän olisi ottanut harmaantuneelle tribaalikuviolleen peitetatuointia, on hän tatuoinut kuvan viereen huomautuksen: ”Otin tatuoinnin 17-vuotiaana”.

Ikuisesti iholla olevan kuvan ottaminen vaatii harkintaa. Tatuointien tulee olla ajattomia ja omaperäisiä, eikä niitä kannata haalia hetken mielijohteesta. Useimmilla ihmisillä on jokin merkitys tai tunneside tatuointiinsa, ja nämä seikat tekevät kuvista omaperäisempiä.