Tiesitkö tämän takapuolista? Peppufaktat tiivistettiin videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takapuoli, pakarat, kankut, peppu ja perse. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta silti jokainen niistä on oma täydellisen uniikki yksilönsä. Etenkin naisten takamuksia tarkkaillaan asiantuntevalla otteella, ja toisinaan peput saavat ulkonäköä arvostelevia etuliitteitä, kuten lättä ja läski.

Selän alapuolelle muotoutuva kumpu on muutakin kuin istuinmukavuutta pehmittävä puskuri. BuzzFeed on nyt koostanut arvokkaalla takapuolitiedolla varustetun peppuvideon, jolla esitellään kymmenen kylmää faktaa pakaroihin liittyen. Kuinka moni esimerkiksi tietää, että suuremmalla kankkukapasiteetilla varustetut naiset saavat yleensä älykkäämpiä lapsia?

Yhtä mielenkiintoista on se, että videon mukaan eräs kilpikonnalaji on siunattu suurella kyvyllä hengittää takapuolen kautta. Tärkeä tieto on myös se, että karvattomat peput eivät pysty päästämään äänettömiä pieruja. Harva peppu on kuitenkaan yhtä arvokas kuin laulajatar Jennifer Lopezin takapuoli – hän on vakuuttanut pyllynsä 27 miljoonasta dollarista.