Karmaiseva näky! Perhe elää 300 realistisen nukkevauvan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaukana ovat ajat jolloin lapset joutuivat etsimään lelunsa luonnosta joko käpylehmien tai kaarnalaivojen muodossa. Nykyisin markkinoilla on jopa aitojen vauvojen näköisiä nukkeja, jotka itkevät, tekevät tarpeensa ja syövät. Niiden realistisuus hämmästyttää.

YouTube
YouTube

Vieläkin aidoimpia ovat käsintehdyt nuket, joita on vaikea erottaa ulkonäöllisesti oikeista vauvoista. Marilyn Mansfield on nainen, joka on täyttänyt kotinsa näillä harvinaisen realistisilla nukkevauvoilla. Naisen kotona ”elää ja nukkuu” noin 300 vauvanukkea. Hän hoitaa niitä, pukee niille vaatteita ja nukuttaa kehtoihin. Hänen Zoth Ommog -niminen miehensä sekä kaksi lasta tukevat harrastusta.

Sen lisäksi, että nainen on keräillyt aidoilta ihmisiltä näyttäviä nukkevauvoja 30 vuoden ajan, on hän aloittanut myös itse niiden tekemisen. Perheen nukkekavalkadiin on päässyt mukaan myös yksi realistinen seksinukke, jonka nainen kertoo pelastaneensa. Suloisten omenaposkisten vauvojen lisäksi talon hyllyissä poseeraa hurjilla maskeilla varustettuja kauhuvauvoja, joista saattaa nähdä yöllä painajaisia.

Mikäli naisen addiktio voi mennä enää piiruakaan yli hilseen, mainittakoon, että hän vie nukkevauvojaan lastenvaunuissa esimerkiksi kävelylle ja ravintolaan. Vaikka suurin osa ihmisistä varmasti kummastelee perheen nukkekokoelmaa, vakuuttaa Marilyn, ettei hän välitä muiden mielipiteistä. Nuket ovat tärkeämpiä.