Kelly Brookin ahtoi povensa kuin tarjottimelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Samalla Kellyn urheilutottumukset ovat vaihtuneet toiminnallisempiin, sillä hänet on bongattu muun muassa kickboxing-treeneissä.

Eilen 34-vuotias brittikaunotar kuvattiin hänen saapuessaan BBC Radio 2 -kanavan haastatteluun Lontoossa. Kelly oli ahtanut muhkean etumuksensa tiukkaan yläosaan ja kuin tarjottimelle.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.