Sixpackit historiaan – tässä on tosimiehen olutsalkku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oluen monipakkaukset ovat yleensä joko kuuden tai kahdentoista pullon tai tölkin kokoisia. Sikspack on suosittu koko etenkin niiden mielestä, jotka haluavat nauttia muutaman oluen ystävän kanssa ilman, että tulisivat siitä suuresti humalaan.

olutsalkku11092014

Nyt markkinoille on tullut herrasmiesten sixpack, joka pakkaa pullot tyylikkäämmin kuin koskaan aiemmin. Tuote on kuuden pullon kuljettamiseen ja säilyttämiseen tarkoitettu olutsalkku, joka näyttää ulospäin tavalliselta metallisalkulta. Mikäli salkun kantamiseen haluaa pankkiryöstöelokuvien tunnelmaa, voi kahvan kiinnittää käteen käsiraudoilla.

Olutsalkku on hieno, mutta myös vanhanaikaisilla pahvikuorilla on oma tärkeä funktionsa. Sixpackin pahveista voi nimittäin askarrella hätätapauksessa hellehatun, naamarin tai vaikkapa puistopiknikille sopivan pefletin. Salkku kuitenkin mahdollistaa myös tyhjien pullojen helpomman kantamisen ilman lasin rikkoutumista.