Karmea pila! Tappajaklovnit säikyttelivät ihmisiä öisillä kaduilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Klovnien tarkoitus on yleensä aiheuttaa ihmisissä riemua ja naurua, mutta jotkut kärsivät pellejen pelosta, eli koulrofobiasta. Asiaa ei helpottane se, että Jokerin ja Stephen Kingin Se-kirjan pellen kaltaiset murhanhimoiset klovnit ovat populaarikulttuurin peruskuvastoa.

YouTube
YouTube

Mikäli kärsii koulrofobiasta, kannattaa Youtuben DmPranksProductions-kanavan tuore video jättää suosiolla katsomatta. Piilokameravideolla psykopaattiset hirviöklovnit nimittäin säikyttelevät pahaa-aavistamattomia ihmisiä öisillä kaduilla. Temput on viety varsin pitkälle, sillä pellet jopa takaa-ajavat uhrejaan tiejyrän, valtavan lekan ja moottorisahan kanssa.

Mikäli pitää pikimustasta huumorista ja viattomien ihmisten säikyttelemisestä, kannattaa suunnata DmPranksProductionsin Youtube-kanavalle. Nyt julkaistu tappajaklovni-video on nimittäin jo kolmas laatuaan.