Työkaveri söi toisen lihapullat – sai puukosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Työpaikoilla on yleensä yhteiset jääkaapit ja keittiöt. Toisinaan katalat työkaverit sortuvat nauttimaan luvatta toisten eväitä, ja tämä jos mikä on yksi alhaisimmista teoista työyhteisössä. Etenkin, jos kyse on poikkeuksellisen maittavasta eväsherkusta.

Työpäivän aikana pidetty ruokatunti saattaa olla ahertajan henkireikä, jolloin pääsee hetkeksi pois kiireestä nauttimaan suussasulavaa ravintoa. 31-vuotias Marylandin liike-elämässä työskennellyt mies raivostui pahanpäiväisesti huomattuaan hänen työkaverinsa syöneen miehen eväänä olleet lihapullat. Mies kosti eväsvarkauden puukottamalla kollegaa käsivarteen.

Baltimore Sun -lehti kertoo, että paikalle soitettiin poliisit selvittämään asiaa. Vielä ei ole varmaa, nostaako puukosta käteensä saanut työkaveri syytteen lihapullia evääksi tuonutta miestä vastaan, vai saadaanko asiaan sopu esimerkiksi tekemällä uusia lihapullia entisten tilalle.