Annasophia Robb on nyt fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäinen näyttelijäkaunotar AnnaSophia Robb tuli alunperin tunnetuksi lapsitähtenä, ja parhaillaan hän on tekemässä läpimurtoaan näyttelijänä ja mallina. Neitokainen poseerasi taannoin Seventeen-lehden kannessa uimapuvussa, ja nyt hänet on kuvattu sporttisissa tunnelmissa.

Eilen AnnaSophia Robb kuvattiin hänen ollessaan liikkeellä New Yorkissa. Tällä kertaa kaunottaren yllä ei nähty juhla-asua, vaan hän oli pukeutunut fitness-henkisiin urheiluvaatteisiin.

20-vuotias AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia nuoria naistähtiä. Hän on tullut tunnetuksi rooleistaan muiden muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jumper. Tähden viimeisin koskettava roolisuoritus nähtiin Soul Surfer -elokuvassa, jossa neito näytteli hain hyökkäyksen kohteeksi joutunutta nuorta lainelautailijaa. Soul Surfer -elokuvasta tuttu neitokainen nähdään myös uudessa The Carrie Diaries -televisiosarjassa näyttelemässä Carrie Bradshaw -roolihahmoa nuorena.