Naispopparin pornovideo vääriin käsiin – kuvattu alaikäisenä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkimaailmassa on viime aikoina nähty runsaasti nousujohdanteista uraa tekeviä naispuolisia hiphop-artisteja. Eräs puhutuimmista uusista naisräppäreistä on australialainen Iggy Azalea, jonka tunnetuimpiin hitteihin lukeutuu Fancy-kappale.

Nyt Iggy Azalea on päätynyt otsikoihin seksivideohuhujen merkeissä. Muun muassa Kim Kardashianin seksivideon levityksestä vastanneen Vivid-yhtiön johtaja Steven Hirsch väittää nähneensä australialaisräppärin yksityiseksi tarkoitetun videon, jossa tämä harrastaa seksiä ex-poikaystävänsä kanssa. TMZ-sivuston mukaan Hirsch on valmiina tarjoamaan tähdelle miljoonien dollareiden sopimusta videon julkaisemisesta.

Iggy Azalea on itse kiistänyt väitteet seksivideosta. Artistin mukaan videolla esiintyvä nainen vain näyttää häneltä, ja hän on valmis nostamaan oikeusjutun, mikäli video vuotaa julkisuuteen hänen nimellään. TMZ-sivuston mukaan Azalean asianajajat ovat kuitenkin nyt vihjanneet videon olevan aito, ja että sen vuotamisesta olisi vastannut räppärin kostonhimoinen ex-poikaystävä. Lakimiesten mukaan materiaali on myös kuvattu ilman tähden suostumusta hänen ollessa alaikäinen.

24-vuotias Izzy Azalea julkaisi taannoin Change Your Life -musiikkivideon, jossa hän esittää burleskistripparia. Sydneyssä syntynyt naisräppäri nähdään pätkällä yläosattomissa, kun hän nousee ilman bikiniyläosaa ylös uima-altaasta. Azalea tullaan näkemään Fats & Furious 7 -elokuvassa Vin Dieselin, The Rockin, Michelle Rodriguezin ja edesmenneen Paul Walkerin rinnalla. Elokuvan ensi-ilta Yhdysvalloissa on 3. huhtikuuta 2015.