Järkyttävä näky stadionin jättiscreenillä – työntekijä näytti vahingossa aikuisviihdettä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on ajoittain kerrottu noloista tapauksista, joissa esimerkiksi linja-auton tai kauppakeskuksen näyttäruuduille on esitetty vahingossa hyvinkin rajua aikuisviihdettä. Nyt samaan joukkoon on liittynyt Kiinan Lanzhoussa sijaitsevan stadionin työntekijä.

Weibo
Weibo

Toissapäivänä Lanzhoun stadionin suurikokoisilla videoscreeneillä alkoi yllättäen näkymään lapsilta kiellettyä materiaalia. Karmaisevan virheen teki henkilökuntaan kuuluva mies, jonka oli ilmeisesti tarkoitus katsella materiaalia vain omaksi huvikseen. Inhimillisen virheen vuoksi materiaali päätyi kuitenkin kymmenien neliöiden kokoisille led-näytöille stadionilla ja sen ulkopuolella, Shanghaiist uutisoi.

Weibo
Weibo

Julkaisun mukaan naisen paljaita intiimialueita ehdittiin esittää näytöillä arviolta 12 minuutin ajan, kunnes stadionin vartijat huomasivat mitä oli tapahtumassa ja katkaisivat stadionilta sähköt. Virheen tehnyt työntekijä tuomittiin 15 päiväksi vankilaan.