Jonas Brothers -poppari strippasi homoklubilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet fanit itkivät, kun yhdysvaltalainen The Jonas Brothers -yhtye pisti vastikään pillit pussiin. Bändi päätti lopettaa yhteisen taipaleensa, kun jäsen Nick Jonas kertoi epäilyksensä yhtyeen tilasta muille jäsenille lokakuun alussa.

Lopettamisen syyksi on sittemmin epäilty jopa Joe Jonasin väitettyjä huumeongelmia. Jonas Brothers muistetaan puhtoisesta imagostaan, kuten siveyssormusten käyttämisestä.

Nyt Nick Jonas on kuitenkin ravistanut viimeisetkin Disney-tähden imagon rippeet pois tarjoamalla yllättävän striptease-esityksen New Yorkissa sijaitsevan BPM-homobaarin asiakkaille. Houston Chronicle -lehden mukaan mies oli klubilla yllätysesiintyjänä ja riisui vaatteensa tuhannen bilettäjän edessä Jealous-kappaleensa tahtiin.

Lehden mukaan Nick Jonasin esiintyminen sisälsi perinteisemmän tanssin lisäksi myös itämaisista taistelulajeista tuttuja liikkeitä. Myöhemmin poppari muisti vielä seksuaalivähemmistöön kuuluvia fanejaan Twitterissä.

– Rakastan homofanejani, Nick Jonas twiittasi.

Jonas Brothers -yhtye nautti aikoinaan suurta suosiota varsinkin teinityttöjen keskuudessa. Yhtyeseen kuuluivat veljekset Kevin, Nick ja Joe Jonas. Bändin mahdollisen hajoamisen kerrottiin johtuvan musiikillisista erimielisyyksistä. Joe Jonas kertoi viimeisimmässä haastattelussaan odottavansa tulevaisuutta mielenkiinnolla.