Lapsella korkea itseluottamus: ”Olen Jumala”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet lapset haluavat tulla isona palomiehiksi, poliiseiksi, lääkäreiksi tai vaikkapa poptähdiksi. Erään Reddit-käyttäjän sisarenpojalla on kuitenkin hieman suuruudenhullummat näkemykset omista kyvyistään.

Viisivuotias poika sai alakoulusta kotitehtävän, jossa häntä pyydettiin kertomaan missä hän on hyvä ja mikä tekee hänestä erityisen. Pojan ensimmäiset vastaukset ovat melko tavanomaisia. Hän kertoo tykkäävänsä jalkapallon pelaamisesta ja Legoilla leikkimisestä.

Kolmannessa vastauksessa poika kuitenkin tiputtaa pommin toteamalla olevansa jumala. Kyse saattaa tietenkin olla yhden kirjaimen kirjoitusvirheestä, mutta aina on myös mahdollista, että kyseessä on 5-vuotiaan muodon ottanut jumalolento tai vaihtoehtoisesti nuori Kanye West.