Vaimo halusi liikaa seksiä – mies haki avioeroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonissa ihmissuhteissa päällimmäisenä ongelmana on seksin puute jokapäiväsessä arjessa. Usein seksittömyys johtaa avioeroon, kun toinen osapuolista haluaa saada suhteesta enemmän irti myös intiimissä kanssakäymisessä. Nyt eräs mies on kuitenkin toiminut toisin.

Intialainen mies on nimittäin hakenut avioeroa, koska hänen vaimonsa vaati liikaa seksiä. Sänkyhommia olisi ollut vaikka muille jakaa, mutta mumbailainen mies kuitenkin kyllästyi elämänkumppaninsa alituisiin, jääräpäisiin ja aggressiivisiin vaatimuksiin seksistä.

Asian käsitteli alkoi perheoikeudessa jo tammikuussa, mutta siellä ei saatu aikaiseksi ratkaisua. Mies vetosi oikeudessa avioerohakemuksensa tueksi siihen, että vaimon seksivaatimukset täyttävät jo seksuaalisen häirinnän tunnusmerkit. Vaimo jopa syötti miehelleen väkisin impotenssilääkitystä, jotta tämä kykenisi täyttämään hänen tarpeensa.