Mies astui toisen varpaille metrossa – raivokohtaus videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turistin tunnistaa metrossa siitä, että se töröttää keskellä ruuhkajunaa reppu selässä ja seisoo liukuportaissa väärällä puolella. Julkisissa kulkuneuvoissa on hankala pitää omaa tilaa, ja ihmisten tulee hyväksyä ihoa vasten nojaavat kanssamatkustajat. Eräs mies ei tätä tajunnut.

YouTube
YouTube

Verkossa leviää nyt video, jolla riehuva metromatkustaja herättää kummastusta. Toinen mies on astunut ilmeisesti vahingossa herran varpaiden päälle, ja tästäkös on polemiikki syntynyt. Varpaistaan tarkka mies huutaa kolmen minuutin ajan jalkojensa vuoksi ja yrittää muodostaa pienimuotoista mellakkaa asian takia.

Videon perusteella voi sanoa, että varpaidensa takia riehuva herra tarvitsee taksin lisäksi apua mielenterveysongelmiin. Herkkänahkaisten ihmisten kannattaa taittaa matkansa muilla kuin julkisilla kulkuneuvoilla, mikäli eivät halua ottaa riskiä varpaiden tallomiselle.