Miley Cyrusin rietas show jatkuu – tältä näytti Puerto Ricossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Miley Cyrus tunnetaan erittäin rohkeista poseerauksistaan, joita hän hyödyntää auliisti myös keikkojensa koreografioissa. Hän esiintyi ensimmäisissä topless-kuvissa jo 15-vuotiaana, eikä meno ole siitä ainakaan rauhoittunut. Parhaillaan hän kiertää maailmankiertueellaan.

Miley Cyrusin rietas show nähtiin taannoin myös Suomessa, ja eilen turnee kuvattiin Puerto Ricossa. Siellä Mileyn yllä nähtiin hieman tuoreita esiintymisasuja, jotka kuitenkin paljasivat ihan yhtä paljon kuin aikaisemmatkin asut.

Miley Cyrus vertasi taannoin twerkkaamista 1950-luvulla maailmaa villineen Elvis Presleyn suorittamaan lannetanssiin. Hänen mukaansa Elvis teki täsmälleen samaa kuin hän, vaikka ei pukeutunutkaan yhtä paljastaviin asuihin kuin villistä esiintymistyylistään tunnettu entinen Disneyn teinitähti.