Pamela Anderson oli vilauttaa pikkumekossa – mitä tapahtui kädelle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson oli 1990-luvulla superjulkkis erityisesti Baywatch-roolinsa myötä. Vaaleaverikkö on tuttu näky rohkeista kuvista, ja hän on poseerannut alasti muun muassa Playboyn sivuilla. Nyt Pamelan tilanne ihmetyttää monia.

Julkkispovipommi kuvattiin eilen New Yorkin SoHossa, jossa hänen niukka valkoinen minimekkonsa oli paljastaa liikaa julkkistähden noustessa autosta. Varsinainen ihmetyksen aihe kuitenkin paljastui vasta takaapäin ikuistetuissa kuvissa, joissa Andersonin kädessä ja olkapäässä nähtiin huomattavia mustelmia.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. Tähti on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.