Mentalisti kirjeestään kansanedustajalle: ”Jos suusta tulee pelkkää paskaa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen mentalisti Pete Poskiparta on lähestynyt kansanedustaja Pentti Oinosta kirjeellä, jonka sisältö naurattaa parhaillaan sosiaalisissa medioissa. Hän kertoi BlogBookin blogissaan sekä viestinsä sisällöstä.

Pete Poskiparta, BlogBook
Pete Poskiparta, BlogBook

Viestissään Poskiparta ilmoittaa lähtevänsä vaikka ilmaiskeikalle, kunhan hän saa halata Pentti Oinosta.

– Päivi Räsänen vaikuttaa suorastaan älyn tonavalta ja ajattelun tammerkoskelta verrattuna Pentti Oinoseen, joka on milloin huolissaan Tom of Finland postimerkeistä ja joskus taas siitä, että jalkapallon MM-kilpailuissa pelaajat halaavat toisiaan maalin jälkeen. Jos suusta tulee pelkkää paskaa niin suuta ei kannattaisi avata, Pete Poskiparta kirjoittaa.

Lue koko viesti perusteluineen tästä.