Markoboy87 sai nettikäyttäjiltä 2 000 euron lahjapaketin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituimpien suomalaisten YouTube-julkaisijoiden joukkoon lukeutuu Markoboy87, joka tunnetaan muun muassa hauskoista ja suorapuheisista juomatesteistään, joita mies julkaisee videona YouTubessa. Äskettäin hän voitti Tubecon 2014 -tapahtumassa Yleisön suosikki -äänestyksen.

Miehen palkinnoista nousi pian kohu, sillä niitä pidettiin ala-arvoisina. Tästä syystä nettiaktiivit ryhtyivät keräämään Markoboy87:lle yhteistä lahjapakettia Ylilauta.org-verkkosivustolla. Operaatio Markoboylle PS4 -projektissa saatiin päivässä kasaan yli 2.000 euroa.

Lahjoitusrahoilla suosikkivideoiden tekijälle ostettiin PlayStation 4 -pelikonsoli ja -kamera tarvikkeineen, neljä peliä sekä Sonyn 48-tuumainen LED-televisio. Myös miehen Topi-kissa sai 50 euron lahjakortin lemmikkikauppaan. Verkkosivuston ylläpitäjä lähti itse toimittamaan lahjapakettia Helsingistä Poriin.