Penismakeiset olivat vanhemmille liikaa – vedettiin markkinoilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erilaisia sukupuolielinten muotoisia makeisia ja lahjaesineitä on nähty esimerkiksi pilailupuotien ja seksikauppojen hyllyillä jo vuosikymmenten ajan. Nyt peniksen muotoiset karkit ovat kuitenkin ylittäneet uutiskynnyksen Uudessa-Seelannissa.

jellywillies14092014

Dunedinin kaupungissa asuva perheenisä Barrie Aburn ja hänen puolisonsa Jacqui Hawkins kokivat elämänsä järkytyksen miehen tytärten tarjottua heille ostamiaan karkkeja. Paikallisesta ruokakaupasta ostetut makeiset olivat nimittäin ihmisen peniksen muotoisia. Pariskunta otti nopeasti yhteyttä mediaan korjatakseen asian.

– Mielestäni tässä ei ole mitään hauskaa. Minusta peniskarkit ovat ällöttäviä, Jacqui Hawkins avautui The New Zealand Herald -lehdelle.

Peniskarkkeja maahan tuovan Dutch Rusk -yhtiön myynnistä vastaavan toimitusjohtajan mukaan ihmiset ovat raivostuneet härskeistä makeisista niin pajasti, että ne jouduttiin vetämään pois markkinoilta. Miehen mukaan peniksen muotoisia makeisia oli vain harvoissa pusseissa, mutta markkinoilta vetäminen tuli maksamaan yhtiöltä tuhansia dollareita. Peniskarkit olivat peräisin Aasiasta, jossa sukupuolielimien muotoon suhtaudutaan kauhistelun sijaan hedelmällisyyden ja terveydeb symboleina.