Selfie-kuvilla rahastetaan – kuka tarvitsee tällaisen lisävarusteen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet uudenlaisista kännykänkuorista, joissa on mukana puhelimen suojaamisen lisäksi myös arkipäivää helpottavia ominaisuuksia. Joissakin kuorissa on samassa paketissa Sveitsin armeijan linkkuveitseen verrattavaa välineistöä. Nyt markkinoille on tullut hieman turhamaisempi tuote.

selfieharjateline13092014

Kännyköihin voi nyt ostaa suojakuoren, joka toimii samalla hiusharjana. Puhelin on upotettu hiusharjan sisään peilin tavoin, ja sen lisäksi, että harjalla voi selvitellä takussa olevia hiuksia, on se verraton selfie-kuvien ottamisessa. Harjan nimi on osuvasti SelfieBrush.

Kerroimme taannoin iPhone 5-malleille suunnitelluista kännykän kuorista, jotka näyttävät muuten normaalilta suojalta, paitsi kuoren sisään on upotettu pieni työkalusarja. Mukana on hammastikku, sakset, pinsetit, kynsiviila, kaksi kynää ja ruuvimeisseli. Linkkuveitsi on kuitenkin jätetty pois turvallisuussyistä.