Tennistähti Serena Williams säväytti bikineissä – pulahti uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Serena Williams tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös ulkomuodostaan. Urheilija kiinnostaa kovasti lehdistöä, ja paparazzit tuntuvat seuraavan häntä minne meneekin, vaikka tänä vuonna tähti ei ole ollut yhtä tiuhaan otsikoissa kuin aikaisemmin.

Äskettäin US Openissa ikuistettu tennistähti on nyt ehtinyt suunnata jo lomailemaan Miamiin, jossa hänet kuvattiin eilen nautiskelemassa rantaelämästä. Williams pakeni kuumuutta bikineissä meren vilvoittaviin aaltoihin.

Vuonna 1995 tennisuransa aloittanut Serena Williams kertoi taannoin olevansa epävarma kehostaan, koska se ei edusta perinteistä hoikkaa naiskauneutta. Tähti tunnustaa joutuvansa edelleen teeskentelemään itsevarmaa astuessaan esimerkiksi punaiselle matolle paljastavassa asussa. Neito ei kuitenkaan aio viettää elämäänsä dieetillä.S