Söpöysvaroitus! Sukeltavista koiranpennuista valokuvakirja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat ja kissat ovat eläimistä lähinnä ihmisten sydämiä, sillä sellaisia löytyy lemmikkeinä sadoista miljoonista kodeista. Hellyttävimmillään lemmikit ovat kuitenkin pentuina, ja erityisesti koiranpennut sulattavat yleensä ihmisen kuin ihmisen sydämen.

Nyt valokuvaaja Seth Casteel on iskenyt ihmisten arkaan paikkaan, sillä hän on kuvannut veden alla sukeltavia koiranpentuja ja koonnut aiheesta muhkean Underwater Puppies -nimisen kuvakirjan.

Kirjasta on julkaistu muutamia maistiaisia myös verkossa, ja niiden perusteella kuvakirja saa aikaan toistuvia ihastuneita huokauksia. Kirjaa myy esimerkiksi Amazon-verkkokauppa 14,40 dollarin hintaan. Casteel tuli taannoin tunnetuksi suursuosioon nousseesta Underwater Dogs -kirjastaan.