Tässä on todellinen Apple Watch – syötävän tyylikäs

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teknologiajätti Apple julkisti tällä viikolla uuden jo vuosia odotetun tuotteensa, Apple Watch -älykellon. Kello ei kuitenkaan toimi sellaisenaan, vaan sen käyttämiseen tarvitaan iPhone. Seikka on herättänyt kritiikkiä teknologiajättiä kohtaan, ja kellosta on luotu pilailuversioita nettiin.

Japanilainen Hiromichi Shjoi esittelee nyt Twitterissä oman versionsa ”omenakellosta”. Rannekello naureskelee rehellisesti Applen uudelle tuotteelle, sillä se on valmistettu oikeasta omenasta. Taiteilija koversi hedelmän näyttämään aidolta rannekellolta, tosin siinä ei ole läheskään yhtä hienoja ominaisuuksia kuin Applen lanseeraamassa älyversiossa.

Apple Watch julkaistiin kahdessa eri koossa. Samankaltaisia älykelloja on tuotu markkinoille myös muiden teknlogiayhtiöiden toimesta. Applen versio tarvitsee toimiakseen myös iPhonen, mikä on koettu muuten hyödyllisen tuotteen kompastuskiveksi. Älykelloista on suurta apua esimerkiksi tervydentilan reaaliaikaiseen seuraamiseen.