Kim Kardashian joogaa alastomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian kiertää parhaillaan Australiassa aviomiehensä Kanye Westin Yeezus-kiertueella. Miestenlehti GQ:n äänestyksessä Vuoden naiseksi valittu Kim Kardashian vihjaili äskettäin lehden haastattelussa, että hänellä ja Kanyella on kokeellinen seksielämä, eikä hän esimerkiksi haluaisi koskaan pariskunnan kotipornovideoita julkisuuteen – mikäli sellaisia edes on.

Nyt Daily Star paljastaa, että yksi pariskunnan eroottisen elämän työkalu löytyy yhdessä suoritettavasta alastonjoogasta. Yksityisiä joogatunteja ottava pariskunta on innostunut harjoittelemaan alastonjoogaa myös kahden kesken, ja tämä jos mikä maustaa heidän seksielämäänsä. Vaikka joogaan lähtemisen ideana oli saada Kanyen elämä rauhallisemmaksi ja rentoutuneemmaksi, on siitä ollut suunnatonta apua myös parin intohimon ylläpitämiseen.

Alastonjooga oli erityisen suosittua Yhdysvalloissa 60-luvulla, kun hippiaatteen kannattajat hakivat harjoitteen avulla yhteyttä jumalalliseen olemukseen. Lajin suosio on kasvanut uudelleen ja sitä voi harjoitella myös ohjatuilla tunneilla. Seksuaalinen kanssakäyminen ei kuulu perinteisesti joogaan, vaikka sitä saakin harjoittaa vapaasti esimerkiksi kotioloissa.