Orange Is The New Black -tähti jätti miehensä – aloitti lesbosuhteen sarjan tähden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksinoikeudella Netflix-televisiopalvelulle tehtävä menestyssarja Orange Is The New Black on tarjonnut miljoonille katsojille herkullisia käänteitä, joista osa perustuu tositapahtumiin. Nyt sarjan kirjoittaja Lauren Morelli on suhdekohun keskiössä.

Lauren Morelli on nimittäin jättänyt aviomiehensä ja hakenut eroa. Syyksi paljastui sarjan kuvauksissa syttynyt lesbosuhde Pousseyn roolia näyttelevään Samira Wileyyn. Tuore julkkispari ei peittele onneaan, sillä he ovat julkaisseet muun muassa yhteiskuvansa verkossa. Morelli sai vahvistuksen homoseksuaalisesta suuntautumisestaan kirjoittaessaan lesbokohtausta sarjaan.

– Huomasin kirjoittaneeni siihen suuren määrän omia mielihalujani ja samalla huomasin miltä oma tulevaisuuteni tulee näyttämään. Huomasin homoseksuaaliuteni syksyllä 2012, kun olin ensimmäisiä päiviä kuvauspaikalla, Morelli kertoi Mic-lehdelle.