Maailman seksikkäin naisurheilija bikineissä – villi tanssi rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen Michelle Jenneke aitajuoksija, joka nousi tunnetuksi myös urheilupiirien ulkopuolella Youtubessa kymmeniä miljoonia katsojia keränneen videon ansiosta. Videolla Jenneke tanssahteli alle 20-vuotiaiden MM-kilpailujen alkueräjuoksujen alkulämmittelyssä.

Erittäin timmissä kunnossa oleva 20-vuotias aituri on myös rankattu vuonna 2012 maailman seksikkäimmäksi naisurheilijaksi. Tuoreella Youtube-videolla urheilija esitteleekin näyttävää bikinivartaloaan rantamaisemissa. Videolla Michelle Jenneke juhlistaa 60 tuhannen Instagram-seuraajan rajapyykin rikkoutumista.

Barcelonassa pari vuotta sitten järjestetyissä nuorten yleisurheilun MM-kisoissa nähtiin, kuinka kaunotar lämmitteli kisaa varten, ja hänen liikkeitään ovat sittemmin ihastelleet videolta miljoonat miehet ympäri maailmaa.