Rihanna esitteli timmin bikinivartalonsa Barbadoksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadossyntyinen laulajatar Rihanna nousee aika ajoin otsikoihin musiikkinsa ohella rohkean tyylinsä ansiosta. Hän jakaa usein sosiaalisessa mediassa melko paljastavia kuvia, mutta myös paparazzien tähtäimiin hän päätyy lähes päivittäin. Nyt niin tapahtui hänen kotikulmillaan.

Rihanna viettää parhaillaan hyvin ansaittua lomaa kotimaassaan Barbadoksella, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa vesileikeistä bikineihin sonnustautuneena.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.