After Ski on pelastettu! Uutuustuote suoranainen pakkohankinta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme uutisoineet erilaisista alkoholijuomien salakuljetusta helpottavista keksinnöistä, kuten taskumattikravatista, taskumattirannekkeesta ja jopa älypuhelinta ulkoisesti muistuttavasta iTaskumatista. Nyt on vuorossa puolestaan kylmän pohjolan karuihin olosuhteisiin suunniteltu piilopullo.

Perpetualkid.com
Perpetualkid.com

Verkkokauppa Perpetual Kidin myymä Mitten flasks on lapasten ja taskumatin välimuoto. Lämmin lapanen kätkee sisälleen vetoketjulisen taskun ja kolmen unssin, eli hieman alle desilitran juomasäiliön. Juominen tapahtuu kätevästi lapasen korkillisen peukalo-osion kautta.

Hintaa akryylilangasta valmistetuilla lapaspareilla on 18 dollaria, eli hieman alle 14 euroa. Keksinnön voisi kuvitella toimivan mainiosti esimerkiksi hiihtotapahtumissa, laskettelurinteillä tai muuten vain pitämään elimistön ja mielen lämpimänä Suomen pitkän ja kylmän talven aikana.