Anastasia Ashley vesileikeissä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Havaijilla asuva Anastasia Ashley lukeutuu maailman tunnetuimpien ammattisurffareiden joukkoon. Surffaustaitojensa lisäksi tähti tunnetaan myös näyttävästä ulkonäöstään. Ashley on äänestetty usein maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon.

YouTube
YouTube

Surffaajaneitokainen kävisi siis yhtä hyvin huippumallista, mikä ilmenee myös tuoreelta Youtube-videolta. Maxim-lehden videolla Anastasia Ashley poseeraa vesileikeissä uima-altaalla niukoissa bikineissä.

Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vuonna 2014 sijoitus listalla voi hyvinkin olla ykkönen. 27-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008, ja hän on kertonut haastatteluissa, että rankka kokemus on vahvistanut häntä urheilijana.