Karu käytännön pila kaverille – yllätys tietokoneen työpöydällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet Explorer -nettiselain on kaikkien nörttien kauhu. Tämä lähinnä siksi, että sen tietoturva on ollut perinteisesti huomattavasti heikompi kuin kilpailevilla selaimilla, ainakin vanhemmissa versioissa.

Reddit
Reddit

Nyt Redditiin on julkaistu surkuhupaisa kuva erään tietokoneen omistajan näytön työpöydästä. Tietokone oli käynyt tuttavan luona huollossa, mutta tietokoneen työpöytä oli muuttunut korjaajan toimesta. Taustakuvaksi on asetettu Saw-elokuvista tutun Jigsawin kasvokuva ja viereen teksti, joka ehdottaa käyttäjälle ilkikurisen pelin pelaamista.

Työpöytä on täynnä Google Chrome -nettiselaimen kuvakkeita. Juju piilee siinä, että ainoastaan yksi kuvakkeista on todellisuudessa Googlen kehittämä selainohjelma ja loput kuvakkeista avaa tietokoneelle Internet Explorerin selaimen. Peli voi alkaa.