Uppopaistettu Kit Kat -patukka on herkkujen herkku

Ruoka · Tim Isokivi

Kerroimme taannoin, että japanilainen Kit Kat -suklaan valmistaja on testannut suklaapatukan ulottuvuuksia tuomalla markkinoille uunissa paistettavan Kit Katin. Nyt äijäannoksia valmistava, ja niistä nettiin raportoiva Dude Foods -ruokablogi astuu asiassa askeleen pidemmälle.

DudeFoods
DudeFoods

Nyt päivänvalon näkee uppopaistetun juustohampurilaisen tavoin valmistettu annos, jossa tosin sämpylän puolikkaat on korvattu Kit Kat -patukoilla. Annoksen nimi on Deep Fried KitKat Grilled Cheese, ja se varmasti maistuu yhtä hullulta miltä kuulostaakin. Jokainen voi mielessään makustella, kuinka hyvin juusto sopii suklaan kanssa yhteen. Katso kuvat annoksesta tästä.

Kyseessä ei ole Dude Foodsin ensimmäinen hiuksia nostattava annos, vaan olemme aiemmin uutisoineet muun muassa blogin esittelemästä 26-täytteisestä leivästä. Leivän täytteet oli valikoituneet aakkosjärjestyksen perusteella siten, että jokainen täyte vastasi yhtä kirjainta.