Ysärihitti Tiedän mitä teit viime kesänä kuvataan uudelleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1997 ensi-iltansa saanut Tiedän mitä teit viime kesänä on amerikkalainen teinikauhuelokuva, joka perustuu Lois Duncanin nuortenkirjaan. Jennifer Love Hewittin ja Sarah Michelle Gellarin tähdittämässä elokuvassa kalastaja-asuun pukeutunut murhaaja vainoaa joukkoa nuoria, jotka yrittävät peitellä aiheuttamansa onnettomuuden jälkiä.

Vaikka elokuva on kaukana klassikosta, se on jäänyt varmasti monien 90-luvulla varttuneiden mieleen ainakin koukkua aseenaan käyttävän murhaajan ja Jennifer Love Hewittin roolihahmon paljastavan kaula-aukon vuoksi. Nyt Sony Pictures -tuotantoyhtiö suunnittelee slasher-elokuvan filmaamista uudelleen. Elokuvan ensi-iltaa kaavaillaan vuodelle 2016.

Uuden Tiedän mitä teit viime kesänä -elokuvan ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi kaavaillaan Oculus-yllätyshitin ohjannutta Mike Flanagania. Tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, ketä uuden version päärooleissa nähdään. Alkuperäinen Tiedän mitä teit viime kesänä tuotti 125 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, ja se sai kaksi jatko-osaa.