Kohuväite radioasemavierailusta: Ariana Grande vihaa fanejaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Ariana Grande tuli tunnetuksi Nickelodeon-kanavan Victorious-sarjasta, kunnes julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa Yours Truly. Poptähti on jo uransa alkuvaiheilla osoittanut melkoisia diivan elkeitä, sillä valokuvaajia on muun muassa kehotettu kuvaamaan hänen kasvojaan vain vasemmalta puolelta.

Nyt Ariana Granden väitetään suhtautuvan vihamielisesti myös faneihinsa. New York Daily News -lehden mukaan manhattanilaisella radioasemalla vieraillut laulajatar olisi paikallaolijoiden mukaan laukonut ääneen asioita, jotka olisi kannattanut jättää sanomatta.

Arianna Granden kerrotaan jakaneen faneilleen nimikirjoituksia hymyillen, mutta laulajattaren päästessä hissin suojaan ääni kellossa oli muuttunut. Kun ovet menivät kiinni, Ariana oli lehden mukaan sanonut ääneen toivovansa häntä piirittäneiden fanien kuolevan.

21-vuotiaan laulaja Ariana Granden The Way -single on osoittautunut menestyksekkääksi. Neitokaisen eksoottinen ulkonäkö on peruja siitä, että hänellä on italialaisia sukujuuria. Granden ääntä on verrattu Mariah Careyn ja Whitney Houstonin suloääniin. Hän seurustelee The Wanted -poikabändin Nathan Sykesin kanssa.