Turistin painajainen videolle – aseistettu ryöstäjä iski keskellä päivää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

GoPron kaltaiset kompaktit videokamerat ovat mahdollistaneet esimerkiksi entistäkin hurjempien stunttivideoiden tekemisen. Joskus kypäräkamerat tallentavat myös rajuja ja vaarallisia tilanteita, joita ei ole suunniteltu etukäteen.

YouTube
YouTube

Eteläafrikkalaisen miehen Buenos Airesissa kuvaama video alkaa varsin viattomana pyöräilyvideona, kunnes se saa yllättävän käänteen moottoripyörällä liikenteessä olevan miehen muodossa. Moottoripyöräilijä vaatii miestä antamaan hänelle reppunsa pistoolilla uhaten.

Repun luovuttamisen sijaan mies yrittää juosta pois paikalta. Hän onnistuu pakenemaan ryöstäjää ja herättää samalla ohikulkijoiden huomion. Lopulta mies pääsee suojaan paikallisten avustamana, ja katsojan päätettäväksi jää, oliko ryöstäjälle vastaan laittaminen ja pakeneminen fiksua vai tyhmänrohkeaa.