Mel B ihastutti näyttävissä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hänet myös kiinnitettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristoon.

Spice Girlsin loiston päivistä on vierähtänyt jo toistakymmentä vuotta, mutta Mel B on edelleen varsin näyttävässä kunnossa. Hiuksensa letittänyt tähti lomaili taannoin Meksikossa aviomiehensä Stephen Belafonten kanssa. Laulajatar kuvattiin viettämässä aikaa rannalla mustissa bikineissä.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.