Melkoinen näky! Bar Refaeli tankotanssijana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelilaismalli Bar Refaeli nousi koko kansan tietoisuuteen ryhdyttyään Hollywood-näyttelijä Leonardo DiCaprion tyttöystäväksi. Parin lempi ei leiskunut kauaa, mutta nainen on saanut vakiinnutettua itselleen uran muodin parissa.

YouTube
YouTube

Nyt 28-vuotias mallikaunotar nähdään tuoreessa mainoksessa, jossa hän pääsee kokeilemaan taitojaan tankotanssijana. Aurinko- ja silmälaseja valmistavan Carolina Lemken mainosvideolla Bar Refaeli intoutuu esittämään seksikästä tanssia metrojunassa.

Äskettäin Refaelin julkaisema bikinikuva keräsi Instagramissa yli 70.000 tykkäystä. Hän on esiintynyt monien julkaisujen, kuten Ellen, Maximin ja GQ-lehtien kansissa. Neito tunnetaan myös muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Bar juonsi viime vuonna kotimaansa Israelin X Factor -ohjelman ensimmäisen kauden.