Mortal Kombat -taistelija iski hississä – osoittautui pilaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mortal Kombat -tappelupeli tuli tutuksi varmasti kaikille 90-luvulla pelihalleissa tai konsoleiden äärellä aikaa viettäneille, ja huippusuosittu peli onkin saanut lukuisia jatko-osia. Ultraväkivaltaisen, mustalla huumorilla maustetun pelisarjan tuorein osa Mortal Kombat X julkaistaan ensi vuonna.

YouTube
YouTube

Nyt Youtubessa on julkaistu piilokameravideo, jossa tavalliset ihmiset joutuvat kohtaamaan Mortal Kombat -sarjasta tutun naamaripäisen Sub Zeron.

Pahaa-aavistamattomia ihmisiä odottaa hississä siniseen ninjapukuun sonnustautunut mies, joka on hyökkäävinään heidän kimppuun Mortal Kombatin elokuvaversiosta tutun teknokappaleen soidessa taustalla. Osa ihmisistä säikähtää taistelijaa pahanpäiväisesti, ja meinaapa Sub Zero jopa saada itse saappaasta haaroväliinsä.