Huilistin kasvoille laskeutui perhonen kesken soiton

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikin soittaminen vaatii aina hyvää keskittymiskykyä, mutta erityisen kovia hermoja vaatii soolona esiintyminen ison yleisön edessä. Ammattilaismuusikoilta tätä löytyy, kuten tuoreelta Youtube-videolta selviää.

YouTube
YouTube

Videolla huilisti Yukie Ota esiintyy Tanskassa järjestyissä Carl Nielsenin kansainvälisissä hiulukilpailuissa. Kesken esiintymisen perhonen lennähtää yllättäen naisen kasvoille ja pysyttelee hänen otsallaan välillä siipiään lepatellen.

Suoritukseensa keskittyneen Yukien ilme hädin tuskin värähtää huomionhakuisesta ötökästä huolimatta. Nainen soittaa kappaleen loppuun ammattilaisen elkein, ja vasta sen jälkeen huitaisee perhosen pois kasvoiltaan. Vaikka kyseessä oli harmiton perhonen esimerkiksi ampiaisen sijaan, vaatii näin yllättävän tilanteen sivuuttaminen todellakin raudanlujia hermoja.