Marianne Kallio raivostui: ”Haluatteko tappaa lapsenikin?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Marianne Kallio on tullut tutuksi monista realityohjelmista, kuten Big Brother ja Viidakon tähtöset. Äskettäin hän paljasti odottavansa lasta. Nyt Kallio on suivaantunut hänestä kirjoitetusta lehtiartikkelista, ja kertoo aiheesta Blogbookin blogissaan.

– Eräässä haastattelussa kerrotiin sairastamistani kroonisista sairauksista. Haastattelua antessani luulin, että niitä ei olisi lueteltu lehteen, näin kuitenkin tapahtui ja siihe en voi vaikuttaa.

Marianne kertoi lehdessä myös aikovansa synnyttää lapsensa keisarinleikkauksella ja ettei eio imettää lainkaan itse. Kommenttipalstoilla ja muun muassa Twitterissä tieto otettiin vastaan tyrmistyneenä, ja Kallio on saanut runsaasti kritiikkiä täysin ulkopuolisilta ihmisiltä.

– Kaikki eivät ole yhtä onnekkaita, kun terveyttä jaetaan. Ihmisten törkeys ja sairaat kommentit jopa raskaana olevaa kohtaan on asia mitä kenenkään ei tarvitse ymmärtää. Jotkut julkisuudessa olevat pauhaavat twitterissä artikkelista, joka minusta on tehty. Antaa porista vaan tiedän itse parhaiten asiani kuten läheiseni ja oikeat ystäväni.