Varustelekan videota hehkutetaan maailmalla: ”Suomi on hyvissä käsissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varusteleka on ollut usein otsikoissa, koska byrokraatit eivät ole aina oikein ymmärtäneet yrityksen mainoskampanjoita. Eilen Varusteleka julkaisi YouTubessa videomainoksen, joka on välittömästi noteerattu maailmalla ja saanut suitsutusta Globalpost.com-julkaisussa.

YouTube
YouTube

Make Arnold Come -nimisen mainosvideon tarkoituksena on saada Arnold Schwarzenegger vierailulle Varustelekan kauppaan, kun mies saapuu lokakuussa Suomeen. GlobalPost taustoittaa artikkeliaan pitkään ja kertoo Suomella olevan 830 mailin verran rajaa Venäjän kanssa. Muun muassa Suomen sotiin, Vladimir Putiniin ja Krimin tilanteeseen viittaavan artikkelin lopussa kuitenkin todetaan Suomen olevan nykyisin hyvissä käsissä.