Mopopoika pakeni poliisia Nivalassa – kypäräkamera tallensi nolon lopun

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisin perustehtäviin lukeutuu muun muassa tarkistaa mopojen kunto ja erityisesti se, että ovatko ajopelit jollain tavalla viritetty kulkemaan laissa sallittua nopeampaa. Ajoittain mopoilijat pakenevat viranomaisia, mutta lähes poikkeuksetta jäävät kuitenkin lopulta kiinni.

YouTube
YouTube

Nyt eräs suomalainen mopoilija on kuvannut kypäräkamerallaan miten hän lähti poliisia pakoon. Pakomatkan aikana nopeus nousi välillä hyvinkin suureksi ja kuljettava vaaransi pyörätiellä liikkuneiden ihmisten turvallisuuden.

Tälläkin kerralla poliisit saivat nuoren kiinni, kun mopoilijan ajotaito loppui pahasti kesken. Nyt video pakomatkasta ja sen nolosta lopusta on julkaistu YouTubessa. Tapauksen tutkinnassa ja mahdollisissa syytetoimissa poliisilla on videon ansiosta vedenpitävä näyttö tapahtumista.