Saudiarabialainen mies vaatii uuden iPhonen siskonsa myötäjäisinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joissain kulttuureissa on yhä edelleen tapana vaatia myötäjäisiä esimerkiksi tyttären tai siskon tulevalta aviomieheltä. Perinteisesti myötäjäiset ovat olleet tuotantoeläimiä, kuten lehmiä tai vuohia.

2000-luku alkaa kuitenkin hiljalleen tehdä tuloaan myös Lähi-Idän maissa, ja nyt eräs saudiarabilainen mies on vaatinut myötäjäisinä uuden iPhone 6 -älypuhelimen. Gulf News -uutissivusto kertoo, että mies vaati siskonsa tulevalta aviomieheltä kännykkää, jotta hän suostuisi siskonsa avioliittoon.

Verkkolehden mukaan ongelmana on nyt häiden viivästyminen, sillä perinteisesti avioliittoa ei voida solmia ennen myötäjäisten toimittamista. Apple julkaisee uuden iPhonen myyntiin Saudi-Arabiassa vasta 26. syyskuuta, joten vähintään siihen saakka nuoren parin tulee odottaa vihkimistään, ellei puhelinta saada toimitettua sitä ennen jostain muusta maasta.