Jari Sillanpäältä uusi albumi – onko ”Siltsu Bitch!” syksyn hittihuudatus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva Jari Sillanpää julkaisee uuden perjantaina 26. syyskuuta uuden studiolevynsä Rakkaudella merkitty mies. Levyn ensimmäinen single Malagaan nousi kesän aikana radiohitiksi, ja nyt se saa seuraa tuoreesta tanssiraidasta.

Hittikappaleen takana olevat Mariska, VäinöVäinö ja Setä Tamu ovat nyt räätälöineet Sillanpäätä varten levylle myös uuden singlen, Tanssii kuin John Travolta.

Kappaleesta on nyt noussut esiin erityisesti kuultava huudatus ”Siltsu Bitch!”, joka ilmestyi Staran tietojen mukaan kappaleeseen jo Mariskan ja VäinöVäinön tekemässä demoversiossa. Jari Sillanpää tykästyi Britney Spearsilta lainattuun huutoon välittömästi, mutta levy-yhtiössä siihen suhtauduttiin varauksella, koska sen pelättiin loukkaavan joitain faneja. Fanit ovat kuitenkin ottaneet huudon kuitenkin vastaan innokkaasti, mutta kaikki radioasemat eivät ole olleet samoilla linjoilla. Stara palaa asiaan myöhemmin.

Rakkaudella merkitty mies sisältää 12 kappaletta, jotka esittelevät Jari Sillanpään uudistuneen musiikkityylin. Levy esittelee Jarin uutta popimpaa puolta, joka sai alkunsa Liekeissä-biisin valtavasta suosiosta. Uudelta albumilta löytyy menevien popbiisien lisäksi vahvoja balladeita, joissa Jarin heittäytyminen ja hieno tulkinta pääsevät oikeuksiinsa.

Levyn tekijäkaartiin kuuluu Suomen lahjakkaimpia nuoren sukupolven biisintekijöitä. VäinöVäinön, Mariskan ja Setä Tamun lisäksi Paula Vesala on kirjoittanut koskettavan Muuri-kappaleen ja balladi Sinä ansaitset kultaa on Petri Somerin, Aku Rannilan ja Saara Törmän kädenjälkeä. Sillanpää tekee syksyllä kattavan Rakkaudella merkitty mies -kiertueen.