Mies juoksi metron kanssa kilpaa – tällä kertaa 5 kilometriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoon maanalainen metrojärjestelmä on maailman vanhin. Se oli myös pitkään maailman pisin metroverkko 400 kilometrin rataverkostopituudellaan. Kerroimme äskettäin miehestä, joka otti Lontoon metron kanssa 380 metrin nopeuskilpailun juosten ja voitti nipin napin.

YouTube
YouTube

Hän oli kuitenkin haastanut metron jo aiemminkin, mutta pidemmällä viiden kilometrin osuudella. Mies juoksi Lontoon Moorgaten asemalta St. James’ Parkin asemalle. Circle Line kulkee kyseisellä matkalla 11 aseman ohi ja matka kestää noin 19 minuuttia. Matkan varrella on myös kaksi lippuporttia.

Jännitysnäytelmä tiivistyy juoksumatkan varrella. Junassa matkustavat kaverit odottavat innostuneina, onko juoksija St. James’ Parkin asemalla metrojunan saapuessa laiturille. Lopulliseksi juoksuajaksi merkitään 17 minuuttia ja 40 sekuntia. Metroa vastaan juoksevan miehen nettivideosarja on nimeltään Race The Tube, ja jäämme odottamaan seuraavia haasteita.