Naiselle leikeltiin kolmas silikonirinta? Huijaus meni täydestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina kauneuskäsite on keskittynyt naisten osalta aikaisempaa merkittävästi enemmän rintoihin, joiden kuppikoon kasvattaminen silikoneilla on yhä edelleen suuressa suosiossa. Joissain maissa on normaalia, että 15-vuotias tyttö saa silikonirinnat syntymäpäivälahjaksi.

Maailman suurin verkkolehti Daily Mail ja toinen nettijätti Huffington Post uutisoivat äskettäin, että amerikkalainen Jasmine Tridevil leikkeli itselleen kolmannen rinnan. Tridevil kertoi toivovansa, että kolmas rinta muuttaisi hänen elämänsä. Pian uutisten julkaisemisen jälkeen selvisi, että kyseessä on huijaus.

Naisen valheellisen kertomuksen mukaan 50 lääkäriä kieltäytyi tekemästä leikkausta ennen kuin yksi lääkäri suostui rakentamaan hänelle kolmannen rinnan. Uskomattoman tempauksensa syyksi nainen kertoo sen, että hän halusi olla miesten silmissä vähemmän kiinnostava. Tempauksen syy lienee julkisuuden tavoittelu, sillä nainen kertoi unelmoivansa omasta realityohjelmasta.