Colin Farrell kiinnitettiin True Detectiven päätähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä keväänä HBO-kanavalla esitetty True Detective osoittautui yhdeksi vuoden puhutuimmista televisiosarjoista. Katsojien ja kriitikoiden ylistämän, Yhdysvaltain Louisianaan 17 vuoden ajanjaksolle sijoittuvan synkkäsävyisen murhamysteerin päärooleissa nähtiin Matthew McConaughey ja Woody Harrelson.

True Detectiven toisen kauden päärooleissa nähdään aivan uudet hahmot, ja uuden tuotantokauden mahdollisista näyttelijöistä on liikkunut runsaasti huhuja. Nyt amerikkalaine näyttelijä Colin Farrell on vahvistanut olevansa mukana sarjan tulevalla kaudella. Tähti teki paljastuksen The Sunday World -lehdelle.

– Tiedän toisen kauden koostuvan kahdeksasta jaksosta, ja niiden kuvaamisessa tulee kestämään noin neljä tai viisi kuukautta, Colin Farrell paljasti lehdelle.

True Detectiven uuden tuotantokauden muita näyttelijöitä ei ole vielä vahvistettu. Naispäärooliin on huhuttu muun muassa Jessica Bieliä, Rachel McAdamsia ja Elisabeth Mossia.

38-vuotias Colin Farrell on näytellyt uransa aikana lukuisissa menestyselokuvissa. Viime vuosina miehen näyttelijätyötä on päästy seuraamaan muun muassa elokuvissa Talvinen tarina, Saving Mr. Banks ja Total Recall.