Wow! iPhone 6 jäädytettiin ja murskattiin lekalla – tältä se näytti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Applen uusi iPhone 6 -puhelin tulee näinä päivinä myyntiin monissa maissa, ja tuotemerkille uskolliset fanit suostuvat jopa jonottamaan laitteita kauppojen edustalla. YouTubessa nähtiin heti julkaisun jälkeen video, jossa Australian Perthin ensimmäinen iPhone 6:n omistaja onnistui ensitöikseen tiputtamaan puhelimensa.

YouTube
YouTube

Applen iPhone 6 -puhelimen julkaisusta on kulunut vasta muutama päivä, mutta jo nyt internetissä on nähty videoita, joissa laite hajotetaan mitä luovemmilla tavoilla. YouTuben RatedRR-kanavan videolla puhelin tuhotaan näyttävästi käsittelemällä se ensin nestemäisellä typellä ja iskemällä laitetta tämän jälkeen lekalla.

Vaikka iPhone arvatenkin tuhoutuu prosessissa, juontaja kommentoi laitteen säilyneen hänen vuosien aikana särkemistään laitteista mahdollisesti parhaiten. Väitteet uuden iPhonen kestävyydestä eivät siis ole ehkä täysin tuulesta temmattuja. Sittemmin RatedRR-kanavalla on julkaistu astaavia videoita, joissa iPhone 6 tuhotaan muun muassa ampumalla sitä 50 kaliiperin luodilla ja laittamalla puhelin tehosekoittimeen.