Kate Hudson paljasti: Näen kuolleita ihmisiä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijätär Kate Hudson kuuluu maineikkaaseen näyttelijäperheeseen, sillä hänen vanhempansa ovat Oscar-voittaja Goldie Hawn ja Bill Hudson. Viime aikoina esimerkiksi Glee-sarjassa Cassandra July -hahmon roolissa nähty tähti on naimisissa Muse-yhtyeen keulahahmon Matthew Bellamyn kanssa.

Nyt Kate Hudson on paljastanut erikoisen yksityiskohdan itsestään ja äidistään, Goldie Hawnista. Brittiläisessä Alan Carr: Chatty Man -keskusteluohjelmassa vieraillut näyttelijätär väitti pystyvänsä kommunikoimaan kuolleiden kanssa.

– Minä ja äitini Goldie näemme kuolleita ihmisiä. Kyse ei ole oikeastaan niinkään näkemisestä, vaan henkien tuntemisesta, Kate Hudson paljasti.

– Kun näet jotain erikoista, sinun täytyy kertoa hengelle mikä vuosi nyt on ja että se ei kuulu tänne, näyttelijä antoi vinkkejä haamujen kanssa tekemisiin joutuville ihmisille.

Kate Hudson on näytellyt elokuvissa Melkein julkkis, Kuinka hukata kundi 10 päivässä, Kasvukipuja, Morsianten sota ja Rakkaus lainassa. Näyttelijätär oli aiemmin naimisissa muusikko Chris Robinsonin kanssa, mutta sittemmin tähti meni naimisiin Muse-tähti Matthew Bellamyn kanssa. Pari on tällä hetkellä kihloissa.