Corvette pysäköitiin typerästi – maasturikuski sivalsi heti

Autot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Välillä parkkipaikoilla olevia autoja katsoessa saattaa ajatella, minkälaisesta muropaketista ajoneuvojen kuljettajat ovat saaneet ajokorttinsa. Pysäköiminen menee esimerkiksi silloin pahasti pieleen, kun auto vie parkkiruudusta enemmän tilaa kuin mitä sille on tarkoitettu.

Redditiin on nyt julkaistu kuvaa ja videota huonosti parkkeeratusta Corvette-autosta. Auto oli ajettu vinottain ruutuun siten, että se vei kahdelle autolle varatun tilan. Paikalle saapui mutaisella Jeepillä ajanut mies, joka päätti maksaa ruutukaapparille potut pottuina. Maastoauto parkkeerattiin Corveten viereen.

Jeep-kuski ajoi kuitenkin likaisen kulkupelinsä niin lähelle urheiluautoa, että kujettaja joutui tahrimaan housunsa omaan ajoneuvoon mennessään. Toki Corvetteen olisi voitu mennä myös apukuljettajan puolelta, mutta mukana ollut naisseuralainen olisi kaiketi nolostunut tilanteesta entisestään. Tekikö Jeepin kuljettaja mielestänne oikein?