Hääkuvasta löytyi satumainen yllätys – vasta jälkikäteen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sulhanen ja morsian olivat pitkään suunnitelleet pitävänsä häät kauniissa metsämaisemassa. Häitä suunnitellessa mielessä oli varmasti satumaiset häät tunnelmallisessa ympäristössä, metsän siimeksessä.

Unexpected wedding guests

Moni voisi haaveilla disneymäisestä juhlasta, jossa metsän eläimet ja häävieraat olisivat läsnä yhtä aikaa, mutta harvalla se toteutuu. Tällä pariskunnalla kävi hyvä tuuri. Pariskunta ei ollut uskoa silmiään nähtyään hääkuvansa.

Kuvassa oli nimittäin heidän lisäkseen odottamattomia vieraita. Kuvaan oli ilmestynyt peräti yhdeksän metsän asukkia. Pariskunnan takana kuvassa näkyy lauma peuroja, kuvaajaa tuijottaen. Kuvan perusteella on vaikea uskoa, että kuvaaja ei olisi huomannut metsän vieraita kuvaa ikuistaessaan. Joka tapauksessa kuva on suoraan kuin satukirjasta.